Vikas Khanna é um aclamado chefe indiano, escritor de livros de culinária e cineasta. Aos 17 anos abriu na Índia o “Lawrence Gardens Banquets” e desde então, seu talento foi cada dia mais reconhecido.
Ao ingressar no restaurante Junoon (restaurante indiano sofisticado) em Nova York, em seu ano inaugural o restaurante foi premiado com uma estrela Michelin e a mantém desde 2011.
Ademais, participa de programas de TV como por exemplo o Master Chef India, no qual é jurado.
Na pandemia de corona vírus, Khanna está ajudando em um projeto em Mumbai o qual vai levar comida para quase 1,75 mil pessoas. Além disso, em menos de um mês o chefe conseguiu adquirir e distribuir mais de seis milhões de refeições, como arroz, lentilhas para lares de idosos e orfanatos em aproximadamente 80 cidades na Índia.
.
EN
.
Vikas Khanna is an acclaimed Indian chef, cookbook writer and filmmaker. At the age of 17, he opened the “Lawrence Gardens Banquets” in India and since then, his talent has been increasingly recognized.
When he joined the Junoon restaurant (upscale Indian restaurant) in New York, in his inaugural year, the restaurant was awarded a Michelin star and it has been maintained since 2011.
In addition, he participates in TV programs such as Master Chef India, in which he is a judge.
In the corona virus pandemic, Khanna is helping with a project in Mumbai that will bring food to almost 1,775 people. In addition, in less than a month the chief was able to acquire and distribute more than six million meals, such as rice, lentils for nursing homes and orphanages in approximately 80 cities in India.